για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Τεύχος 1 (46)

Καλώς ήρθατε

Αγαπητοί φίλοι

Το περιοδικό «για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝτική εκπαίδευση», είναι το περιοδικό της Πανελλήνιας Ενωσης ΕΚπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε), που κυκλοφόρησε από το 1994 σε έντυπη μορφή και από το 2012 μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό περιοδικό, που θα εκδίδεται και θα κυκλοφορεί σε τρία τεύχη ετησίως.

 Περνώντας το περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή και με δεδομένο τις νέες δυνατότητες του μέσου, θα συνεχίσει να καλύπτει τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα στην εκπαιδευτική πράξη της Π.Ε και ταυτόχρονα θα ενισχύσει τον επιστημονικό του χαρακτήρα, με την ενότητα «Άρθρα με κρίση», στην οποία θα δημοσιεύονται άρθρα επιστημονικού χαρακτήρα, μετά από κρίση από την επιστημονική επιτροπή του περιοδικού.

Η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε, είναι Ένωση Εκπαιδευτικών από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε) και την προώθηση της μέσα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Ιδρύθηκε το 1992 και λειτουργεί σήμερα με 15 Παραρτήματα, σε ολόκληρη τη χώρα.

Καλούμε εκπαιδευτικούς και ερευνητές, να στηρίξουν την έκδοση του περιοδικού αποστέλλοντας άρθρα και κείμενα, που αφορούν είτε ερευνητικές μελέτες, είτε την εκπαιδευτική εμπειρία , μέσα στο πεδίο της Π.Ε, για τα επόμενα τεύχη

Η Συντακτική Επιτροπή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s