Σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Δραπετσώνας

Το Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο με θέμα: «Εθνικό θεματικό Δίκτυο «Τα λιμάνια της Ελλάδας»: Ζητήματα ρύπανσης και βιομηχανικής κληρονομιάς»την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και μέλη Π.Ο. ΚΠΕ που συμμετέχουν ήδη στο Εθνικό θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ Δραπετσώνας. Επίσης, απευθύνεται σε όσους εκπαιδευτικούς προτίθενται να υλοποιήσουν στο μέλλον περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές του δικτύου και  θα επιθυμούσαν να ενταχθούν σε αυτό.

Το σεμινάριο συνδέεται με άξονες του θεματικού έτους της Δεκαετίας της Εκπαίδευσης για την Αειφορία «Ανθρωπογενές περιβάλλον και Αειφόρος Διαχείριση» και εστιάζει α) στη συμβολή των λιμανιών στη θαλάσσια ρύπανση β) στη βιομηχανική ανάπτυξη η οποία ιστορικά συντελείται γύρω από τα λιμάνια.

Αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο και προτάσεις για παρουσίαση εργασιών μπορούν να σταλούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2012 στο ΚΠΕ Δραπετσώνας Fax: 210-4612422 ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@kpe-drapets.att.sch.gr

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες διαδικασίες στα παρακάτω έγγραφα:

α) έγγραφο υπ. αρ. πρωτ. 82/2-10-2012  του ΚΠΕ Δραπετσώνας. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s