Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Αργυρούπολης

Το ΚΠΕ Αργυρούπολης θα συνεχίσει για μια ακόμα τριετία, τη λειτουργία του εθνικού θεματικού δικτύου «Η Θάλασσα» και του Περιφερειακού θεματικού δικτύου «Δασικές πυρκαγιές».

Στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Η θάλασσα» το ΚΠΕ Αργυρούπολης συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, με Δ/νσεις Εκπ/σης και ΚΠΕ, με Δήμους και με άλλους κυβερνητικούς ή μη κυβερντητικούς φορείς.

Στο Περιφερειακό Δίκτυο «Δασικές πυρκαγιές», συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το WWF Ελλάς, το Παράρτημα της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής, με Δ/νσεις Εκπ/σης, με Δήμους και άλλους φορείς.

Παράλληλα το ΚΠΕ Αργυρούπολης φροντίζει για τη δημιουργία του επικοινωνιακού πλαισίου, για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, για τον εφοδιασμό με εκπαιδευτικό υλικό, για τη διάχυση των εργασιών των μαθητικών ομάδων και οργανώνει συναντήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών. Πληροφορίες σχετικά με τη μέχρι τώρα λειτουργία των δύο παραπάνω δικτύων μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ (www.kpea.gr).

Επίσης συμμετέχει ως συνεργαζόμενο ΚΠΕ στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ Μουζακίου «Η ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού». Στο πλαίσιο της συνεργασίας υποστηρίζουμε τα σχολεία της Αττικής με το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα: «Ενέργεια, εξοικονόμηση στο σπίτι, στο σχολείο, στην πόλη» και με επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με την ενέργεια και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας.

Το σχολείο που επιθυμεί την ένταξή του σε κάποιο από τα παραπάνω δίκτυα συμπληρώνει την αντίστοιχη φόρμα και την στέλνει στο fax 210 9959251 μέχρι 15 Δεκεμβρίου.

Πρόσκληση του ΚΠΕ Αργυρούπολης

Δίκτυο «Θάλασσα»

Δίκτυο «Δασικές πυρκαγιές».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s