Σεμινάριο του ΚΠΕ Λαυρίου για το θεματικό έτος «Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου, λαμβάνοντας υπόψη το αντικείμενο του φετινού θεματικού έτους «Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση», προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 με τίτλο: «Η ιστορία και το περιβάλλον της πόλης μάς οδηγεί στο μέλλον».  Το σεμινάριο αυτό στοχεύει να δώσει ερεθίσματα στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς σε σχέση με το αστικό ή ημιαστικό περιβάλλον της Αττικής και την αειφορική διαχείριση του και να βοηθήσει στο σχεδιασμό αντίστοιχων προγραμμάτων.

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (έως 24) υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης στον ξενώνα του ΚΠΕ σε δωμάτια 6 ατόμων. Το ΚΠΕ Λαυρίου θα καλύψει επίσης μερικώς την διατροφή των συμμετεχόντων, ενώ τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους ίδιους.
Επισυνάπτουμε ενδεικτικό πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται τις ημέρες των εισαγωγικών σεμιναρίων ή θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση perekp@dipe-dytik.att.sch.gr. Επειδή ο αριθμός συμμετεχόντων από κάθε διεύθυνση είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s