Προκήρυξη Μεταπτυχιακού «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη»

H Επίκουρη Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Κατεύθυνσης ΠΜΣ «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη», κ. Μαρία Δασκoλιά, μας ενημερώνει για την  Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κατεύθυνση: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη»:

Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων που καταρτίζουν εκπαιδευτικούς για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η προκήρυξη αναφέρει αναλυτικά όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών της Κατεύθυνσης. Ειδικότερα, από πέρσι καθιερώσαμε την απογευματινή ζώνη μαθημάτων (από τις 2.30 μέχρι 6), καθώς επίσης και τη δυνατότητα να γίνονται ορισμένα μαθήματα και πρωινά του Σαββάτου, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης των μαθημάτων, με βάση τις ανάγκες της πλειοψηφίας των ενδιαφερόμενων συναδέλφων εκπαιδευτικών. Τέλος, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το ΠΜΣ, ανταποκρινόμενο στις ειδικές συνθήκες της παρούσης κατάστασης και επιδιώκοντας να ανοίξει τις πόρτες του σε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και μοχθούν για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στο χώρο της εκπαίδευσης γενικά και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ειδικότερα, προβλέπει και προωθεί μια σειρά από υποτροφίες, που αφορούν σε σημαντική μείωση διδάκτρων, για μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών, βάσει είτε της επίδοσής τους είτε/και άλλων, κοινωνικοοικονομικών, κριτηρίων».

Μαρία Δασκολιά, Ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Κατεύθυνσης ΠΜΣ

«Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη»

http://eel.ppp.uoa.gr/news.html

Διαβάστε στον σύνδεσμο Προκήρυξη-Εξεταστέα ύλη

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που θα ενδιαφερθούν να καταθέσουν υποψηφιότητα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s