ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με αφετηρία τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Ασπροπύργου με θέμα: «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος»
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου και το Future Library, υποστηρικτής των Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους μαζί με τα παιδιά σας, και σας προκαλούμε να ζήσουμε ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!!!!!

Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου και μαζί με πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!
Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε παρέα !!!!!!
Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από τα μάτια των μικρών μας φίλων να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.
Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!!!
Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα!!! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.
Με τη φαντασία μας ελεύθερη ας δώσουμε χρώμα πολύ χρώμα μέσα από τη Βιβλιοθήκη μας για να την κάνουμε πολύχρωμη!!!!!!!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου, την Μίνα Φούφα στα τηλέφωνα 2105577191 – 2105577593 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: libray@aspropyrgos.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s