Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων 2014

Στο Παλιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας θα στεγαστεί και φέτος το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου 2014. Οι μαθητικές ομάδες θα μπορούν να το επισκεφθούν, να θαυμάσουν τα έργα τους, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και να πραγματοποιήουν εκπαιδευτικές δράσεις με φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος και της προαγωγής υγείας.

Ο φετινός τίτλος «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ – ΑΓΑΠΩ – ΔΡΩ» εκφράζει όλες τις διαστάσεις που δίνονται στα σχολικά καινοτόμα προγράμματα και τις βιωματικές δραστηριότητες: την κριτική σκέψη, την συναισθηματική εμπλοκή και την βιωματική δράση, άκρως παιδαγωγικά ζητούμενα στο ελληνικό σχολείο.

αφισα 2014

Η έκθεση θα στηθεί την Δευτέρα 2 Ιουνίου τις ώρες 14.00-20.00. Θα είναι επισκέψιμη για μαθητικές ομάδες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 08.30-14.00. Η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται με ευθύνη του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να παραλάβουν τα έργα της έκθεσης την Πέμπτη από 14:00 έως 16:00.

Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ή να επισκεφθούν το Φεστιβάλ παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Πέμπτη 22 Μαΐου.

https://docs.google.com/forms/d/1JonPQfQe-_gSEWoX0WrZNdW1xZOrjvNenPqk_9q_VzM/viewform?usp=send_form

Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά τη συλλογή όλων των αιτήσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s