Γιορτή Ανακύκλωσης

Η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, μέσω της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, και το Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου συνδιοργανώνουν «Γιορτή Ανακύκλωσης» την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Ιουνίου 2014 με το 1ο και το 4ο ΔΣ Ασπροπύργου, την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων και εθελοντές.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου (Πλατεία Αγίου Δημητρίου) και θα έχει διάρκεια την Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 13:00, ενώ το Σάββατο από τις 17:00 έως τις 21:00. Η δράση εντάσσεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και θα συμμετέχουν οι μαθητές των δύο σχολείων που εκπονούν προγράμματα για την ανακύκλωση, με έκθεση καλλιτεχνικών κατασκευών, ανταλλακτικό παζάρι, κουκλοθέατρο, θεατρικό δρώμενο και δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Στόχος του Ανταλλακτικού Παζαριού είναι η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης από χρησιμοποιημένα βιβλία στο 4ο ΔΣ Ασπ/γου. Θα μπορείτε λοιπόν να ανταλλάξετε παλιά σας παιδικά και άλλα βιβλία με πολύ γουστόζικες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά που δημιούργησαν οι μαθητές του 4ου ΔΣ Ασπροπύργου στα πλαίσια των περιβαλλοντικών τους προγραμμάτων. Το παζάρι θα γίνει το Σάββατο 20:00-21:00 με τη λήξη του θεατρικών δρώμενων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/6

9.00-10.00 Στήσιμο της Έκθεσης «Λουλούδια στα σκουπίδια»

10.00-13.00 Δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών- Ξενάγηση μαθητών στην Έκθεση

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/6

17.00-19.00 Προετοιμασία παράστασης- Ξενάγηση στην Έκθεση

19.00-20.00 Θεατρικά δρώμενα

20.00-21.00 Ανταλλακτικό παζάρι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s