Πρόσκληση σε σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει»

monemvasia2_big

Το ΚΠΕ Μολάων ως συντονιστής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υλοποιούν σχετικά προγράμματα και της παρουσίασης νέων καινοτόμων παιδαγωγικών προσεγγίσεων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

«Κάστρα και πραγματείαι. Τροφοδοσίες, ανταλλαγές, προϊόντα τότε και σήμερα»

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι η συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών οι οποίοι υλοποιούν ανάλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και η παροχή εκπαιδευτικού υλικού για υποστήριξη των προγραμμάτων τους.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2015 στους Μολάους και στη Μονεμβασία και απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς  καθώς και στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί και σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής και ΠΟ του Δικτύου.

Το ΚΠΕ Μολάων δεν θα καλύψει έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών οι οποίοι θα παραβρεθούν στο σεμινάριο. Θα καλύψει τη διαμονή και τη διατροφή των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.

Πιο συγκεκριμένα για την επιλογή των εκπαιδευτικών  θα ληφθούν υπόψη κατά σειρά προτεραιότητας  τα εξής κριτήρια:

  1. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι υλοποιούν εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικό με τα κάστρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι ενταγμένοι στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο. «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει»
  2. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι υλοποιούν για δεύτερη χρονιά  πρόγραμμα σχετικό με τα κάστρα και έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
  3. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι για πρώτη χρονιά υλοποιούν πρόγραμμα σχετικό με τα κάστρα και πρόκειται να ενταχθούν στο Δίκτυο

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν στο ΚΠΕ Μολάων δια μέσου των Υπευθύνων Σχ. Δραστηριοτήτων του νομού τους μέχρι την 18 Νοεμβρίου 2014.

Κατεβάστε ολόκληρη την Πρόσκληση, το Πρόγραμμα και την Αίτηση πατώντας εδώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s