ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ- Εισαγωγικό σεμινάριο και ανατροφοδότηση

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 έγινε στο 1ο ΔΣ Ασπροπύργου το εισαγωγικό σεμινάριο του Προγράμματος ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015 σε συνεργασία από τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας ΔΠΕ Δυτικής Αττικής. Με εισηγήτριες τη Μαρία Δημοπούλου και την Πόπη Κύρδη, Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων της ΔΠΕ Α΄ Αθήνας, και την ενεργή συμμετοχή 30 εκπαιδευτικών έγινε η αποτίμηση της περσινής χρονιάς και η εισαγωγή στο Πρόγραμμα για τους νέους εκπαιδευτικούς.

Εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την εξαιρετική παρουσίαση καλών πρακτικών από τα σχολεία μας  και συγχαίρουμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για τη μυσταγωγία που μας χάρισαν. Τα δύο εργαστήρια για την παρουσίαση των σάκων ΚΗΠΟΙ και ΠΑΙΧΝΙΔΙ που ακολούθησαν μάς ενθουσίασαν και μάς έδωσαν πλήθος βιωματικών εργαλείων για την προώθηση του προγράμματος στην τάξη.

Το 1ο ταξίδι των σάκων ξεκίνησε εκείνη την ημέρα: το 5ο ΔΣ Ελευσίνας, το 4ο ΔΣ Ασπροπύργου, το 5ο ΔΣ Ασπροπύργου, το 2ο ΔΣ Ασπροπύργου, το 2ο ΔΣ Νέας Περάμου, το 12ο Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου και το 2ο Νηπιαγωγείο Ζεφυρίου παρέλαβαν τους αντίστοιχους σάκους.

Καλή ανάγνωση, παιδιά!!!

Δείτε παρακάτω τις παρουσιάσεις των εισηγητών.

Αποτίμηση από την υλοποίηση του Προγράμματος Βιβλία σε Ρόδες στη Δυτική Αττική τη σχολική χρονιά 2013-2014 από τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας.

Παρουσίαση της υλοποίησης στην τάξη του Προγράμματος ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ από την Νίκη Χολίδη, εκπαιδευτικό του 2ου ΔΣ Ασπροπύργου.

Παρουσίαση της υλοποίησης στην τάξη του Προγράμματος ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ από την Θεοδώρα Γρομητσάρη, εκπαιδευτικό του 9ου ΔΣ Ασπροπύργου.

Παρουσίαση της υλοποίησης στην τάξη του Προγράμματος ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ από τον Σωτήρη Δρομπόνη, εκπαιδευτικό του 3ου ΔΣ Μεγάρων.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s