ΚΠΕ Κέρκυρας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη συγγραφή οδηγού Καλών Πρακτικών

odhgos
Το παρακάτω κείμενο υπογράφει ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κέρκυρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που είναι ήδη μέλη του Εθνικού Δικτύου «Αειφορική Τεχνολογία».
«Εν όψει του σεμιναρίου του δικτύου «Αειφορική Τεχνολογία» που προγραμματίζεται για το τριήμερο 1-3 Μαΐου 2015, σας κοινοποιούμε δύο δισέλιδες ενδεικτικές αναφορές (μπορείτε να τις κατεβάσετε και από τη δ/νση https://sites.google.com/site/kpekerkyras/diktya/aeiphorike-technologia, για να προσαρμόσετε τις δικές σας «πρωτοποριακές δραστηριότητες» που αναπτύξατε στα προγράμματα που υλοποιήσατε στο πλαίσιο του δικτύου.
Οι αναφορές αυτές θα συμπεριληφθούν στον υπό έκδοση «Οδηγό Καλών Εκπ/κών Πρακτικών» στον οποίο θα συμμετέχετε ως μέλη της συγγραφικής ομάδας. Η έκδοση του οδηγού αποτελεί τον δεύτερο από τους δύο «μετρήσιμους» στόχους που τέθηκαν κατά την ίδρυση του δικτύου, ύστερα από την έκδοση του  «Οδηγού Εργαλείων Αειφορικής Τεχνολογίας». Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε 10λεπτη παρουσίαση της δραστηριότητας στο σεμινάριο.
Παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά το πρότυπο (στήσιμο σελίδας, γραμματοσειρές κλπ), γιατί οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε, όσο μικρή και αν φαίνεται, απαιτεί τεράστια δουλειά για εμάς όταν θα προσπαθούμε να “ομογενοποιήσουμε” τα κείμενα. Όσοι θέλετε να προτείνετε link στο διαδίκτυο ή να παραπέμψετε σε περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα της φόρμας παραπομπών (συν. 3), που θα συμπεριληφθεί στον οδηγό ως παράρτημα.
Τις αναφορές σας μπορείτε να τις στέλνετε με email στη δ/νση: corfusem@gmail.com μέχρι τις 10 Μαρτίου 2015. Για πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «Αειφορική τεχνολογία» του website του ΚΠΕ Κέρκυρας. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο του ΚΠΕ Κέρκυρας 2662025236.»
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s