Πρόσκληση συμμετοχής σε απολογιστικό τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Μαρώνειας στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Ευρωπαϊκά Ορειβατικά Μονοπάτια Ε6 και Ε4»

κπε μαρώνειας

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της ιστορικής, πολιτιστικής, τουριστικής, γαστρονομικής, ψυχαγωγικής και περιβαλλοντικής διάστασης του μονοπατιού διαχρονικά, η ανάδειξη των ευκαιριών που προσφέρει για την προώθηση του περιπατητικού τουρισμού, ο οποίος δυστυχώς στην Ελλάδα δεν συμβαδίζει με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα και η προβολή καλών πρακτικών εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας, δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την πεζοπορία ως εργαλείο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του σεμιναρίου θα γίνουν εισηγήσεις, επισκέψεις σε πεδία και θα διεξαχθούν εργαστήρια, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών αναφορικά με τα ορειβατικά μονοπάτια.

Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί στη Μαρώνεια και στην οροσειρά της Ροδόπης από τις 15 έως 17 Μαΐου 2015. Συγκεκριμένα, η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου δηλαδή η 15η Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Μαρώνειας, ενώ η 2η και 3η ημέρα στην οροσειρά της Ροδόπης.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή από τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων προς το ΚΠΕ Μαρώνειας μέχρι την Τετάρτη 29-4-2014.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s