Το παιχνίδι «Μπάκι, το Κυκλοφοριακό Φιδάκι» για 2η χρονιά στα σχολεία μας

baki Για 2η φορά φέτος καλούνται τα δημοτικά και νηπιαγωγεία της χώρας μας να παίξουν το παιχνίδι «Μπάκι, το κυκλοφοριακό φιδάκι».

Στόχος του παιχνιδιού είναι να ενθαρρυνθούν τα μικρά παιδιά (νηπιαγωγείου / δημοτικού), ηλικίας 5 – 12 ετών, (αλλά και οι γονείς τους) να μεταβαίνουν στο σχολείο τους περπατώντας ή χρησιμοποιώντας το ποδήλατο, ή τουλάχιστον με ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο (π.χ. κάνοντας από κοινού χρήση ενός αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ, κλπ.).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν γίνει πολλές προετοιμασίες, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η καμπάνια του Μπάκι για το 2ο συνεχές έτος. Έχουν ήδη παραχθεί όλα τα υλικά της καμπάνιας, ενώ η ιστοσελίδα του έργου είναι επικαιροποιημένη και εμπλουτισμένη με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες.

Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα: http://www.trafficsnakegame.eu/greece/

Διαβάστε το 4ο Ενημερωτικό Δελτίο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην καμπάνια της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016, θα μπείτε στην ιστοσελίδα και θα κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή». Εκεί έχετε δύο επιλογές, ανάλογα εάν το σχολείο σας έχει ξαναπαίξει το παιχνίδι την προηγούμενη χρονιά (οπότε επιλέγετε το: «Έχουμε παίξει το παιχνίδι και θέλουμε να παίξουμε ξανά»), ή εάν παίζετε για πρώτη φορά το παιχνίδι (τότε επιλέγετε το: «Παίζουμε για πρώτη φορά»).

Καλό ξεκίνημα!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s