Εκπαιδευτικό υλικό από τη «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2015»

Ο συγκεκριμένος τόμος, περιέχει τα πρακτικά του Συνεδρίου με τίτλο «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2015: Συνέδριο παρουσίασης και προβολής Καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, για το σχολικό έτος 2014-2015».

Το συγκεκριμένο τριήμερο συνέδριο, διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου- Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2015, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού και ήταν ανοιχτό σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και σε γονείς ή μαθητές που επιθυμούσαν να το παρακολουθήσουν.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου καινοτόμα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, που υλοποίησαν το σχολικό έτος 2014-15, να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, συζήτηση και διάχυση καλών πρακτικών. Επίσης να υπάρξει γνωριμία ανάμεσα σε διάφορες παιδαγωγικές ομάδες και να τεθούν βάσεις για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

Οι παρουσιάσεις ήταν δεκαπεντάλεπτες και συνοδεύονταν από γραπτή εισήγηση (6-10 σελίδων) που δημοσιεύεται στον παρόντα συλλογικό τόμο.

Για τις ανάγκες του συνεδρίου, δημιουργήθηκε το ιστολόγιο http://giorti15.blogspot.gr, στο οποίο υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ως προς το συνέδριο και τις εργασίες που παρουσιάστηκαν σε αυτό.

Κατεβάστε ολόκληρο τον τόμο με τα πρακτικά του Συνεδρίου σε μορφή pdf πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα.

giorti2015

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s