Ενημερωτική Ημερίδα για τα «Βιομηχανικά / Τεχνολογικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης»

sevesoimg

Στα πλαίσια της έκδοσης ενημερωτικού τρίπτυχου φυλλαδίου σχετικά με τα «Βιομηχανικά / Τεχνολογικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης», η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευσίνας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει 4/ωρη ενημερωτική – εκπαιδευτική ημερίδα.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Διευθυντές των σχολείων των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Αττικής, ώστε να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές των σχολείων τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εντός ωραρίου λειτουργίας των σχολείων την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο χώρο του ΚΠΕ Ελευσίνας ώρες 10:00-14:00. Για τους συμμετέχοντες θα δοθεί ονομαστική άδεια παρακολούθησης από τον Διευθυντή ΔΠΕ και βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην σχολική τους μονάδα, να συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης που επισυνάπτεται προκειμένου να καταρτιστεί έγκαιρα ο κατάλογος συμμετεχόντων και να εγκριθεί από τον Διευθυντή Δ.Π.Ε.

Η φόρμα αίτησης θα σταλεί συμπληρωμένη ηλεκτρονικά στο perekp@dipe-dytik.att.sch.gr έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στις 14:00.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s