Εκπαιδευτικά εργαλεία του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών

Το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών προτείνει τα παρακάτω εκπαιδευτικά εργαλεία για χρήση στα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:

Α. Η Κοινότητα Μάθησης & Πρακτικής των Σχολικών Κηπουρών, η οποία αποτελείται από το ομώνυμο Ιστολόγιο http://blogs.sch.gr/schoolgardens/ και από την Ομάδα http://blogs.sch.gr/groups/schoolgardens/.

Στο Ιστολόγιο μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της Σχολικής Κοινότητας- εκπαιδευτικοί και μαθητές-, επομένως και τα μέλη της Ομάδας “Σχολικοί Κηπουροί”. Η πρόσβαση στο Ιστολόγιο είναι ελεύθερη προς όλους τους επισκέπτες του.

Για να γίνει κανείς μέλος στην ομάδα πρέπει α) να διαθέτει στοιχεία σύνδεσης (mail) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και β)να υποβάλει αίτημα συμμετοχής.

Β. Το ιστολόγιο ΦωτογραφίΖΩ http://blogs.sch.gr/fotografizo/, που έχει ως αποστολή τη θεωρητική, εικαστική  και  τεχνολογική άτυπη εκπαίδευση των επισκεπτών του στους τομείς της φωτογραφίας και της παιδαγωγικής. Στόχος του είναι ο επισκέπτης μαθητής ή εκπαιδευτικός, να εφοδιαστεί με τις απαραίτητες γνώσεις και  τα κατάλληλα ερεθίσματα, ώστε να «αρθρώνει» δημιουργικά τις προσωπικές του θέσεις και καινοτόμες σκέψεις για τη ζωή και τους «άλλους».

fotografizo

Περισσότερα στο έγγραφο του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιστών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s