Τριήμερο Σεμινάριο στο ΚΠΕ Καρπενησίου 4-5-6 Δεκεμβρίου 2015

karpenisi_pan_s

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε Καρπενησίου και τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Β/θμιας  Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, Β/θμιας  Εκπαίδευσης Πειραιά και Β/θμιας  Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, διοργανώνει Τριήμερο Εισαγωγικό Σεμινάριο από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 15:00 στο Καρπενήσι.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «Μαθαίνοντας στη Φύση». Είναι Α΄ επιπέδου και απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης των παραπάνω διευθύνσεων, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των παραπάνω διευθύνσεων. Επιδιώκει να τους δώσει εφόδια και γνώσεις για την υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού προγράμματος  και την εφαρμογή του στο σχολικό πρόγραμμα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικές προσεγγίσεις, βιωματικά εργαστήρια και εργασίες πεδίου στο Ευρυτανικό περιβάλλον. Αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ και θα κοινοποιηθεί στους τελικά συμμετέχοντες.

Το Κ.Π.Ε Καρπενησίου θα καλύψει τις δαπάνες του σεμιναρίου, που αφορούν τη διαμονή και διατροφή των επιμορφούμενων. Τα έξοδα μετακίνησης των επιμορφούμενων με μισθωμένο τουριστικό λεωφορείο θα καλυφθούν από τους ίδιους. Για το ακριβές δρομολόγιο του λεωφορείου θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί στα προσωπικά τους e-mail.

Από την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν 9 εκπαιδευτικοί. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλλουν την αίτηση ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

http://goo.gl/forms/xksV5sQMlK

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s