Εισαγωγικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και τις υπόλοιπες Δ/σεις Εκπαίδευσης Αττικής, προτίθεται να διοργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στις 18 & 19 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα:

«Εισαγωγικό σεμινάριο στη μεθοδολογία και τις διδακτικές τεχνικές υλοποίησης Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

AFISA 50X70CM2.pdf

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ Ελευσίνας (Κοντούλη 60, Ελευσίνα, τηλ 2105546808), απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση  περιβαλλοντικών προγραμμάτων, δεν έχουν επιμορφωθεί σε ΚΠΕ και προτίθενται να υλοποιήσουν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία τους κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη μεθοδολογία και σε καλές εκπαιδευτικές πρακτικές για την υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι Παρασκευή 4:30-20:30 περίπου και Σάββατο 9:00-20:00 περίπου. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Π.Ε. των Διευθύνσεων που θα συμμετέχουν και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια με ποικιλία εκπαιδευτικών τεχνικών. Θα αναρτηθεί στο Ιστολόγιο «Περιβάλλον και Παιδεία» και θα κοινοποιηθεί στα e-mail των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

http://goo.gl/forms/xBZMEGn0Su

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s