Βράβευση εκπαιδευτικών και σχολικών ομάδων για τη δράση τους στο πλαίσιο του Δικτύου «Φύση Χωρίς Σκουπίδια»

fxs

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης  προτίθεται να βραβεύσει:

Α) εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για τη συνεχή δράση τους στη διαχείριση των απορριμμάτων και την ευαισθητοποίηση σχολικών ομάδων ή/και της τοπικής κοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και το πώς οι δράσεις τους, σε σχέση με τη διαχείριση των φυσικών πόρων, επηρέασαν τους ίδιους καθώς και τους μαθητές τους αλλά και την τοπική κοινωνία.

Β) σχολικές ομάδες (εκπαιδευτικών και μαθητών) για τη δράση τους στο πλαίσιο του Δικτύου «Φύση Χωρίς Σκουπίδια». Οι δράσεις θα παρουσιαστούν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Η Εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα (ο ακριβής τόπος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί με νεότερη επιστολή στους ενδιαφερόμενους).

Τρόποι παρουσίασης των δράσεων: Προφορική ανακοίνωση (Power Point), Αναρτημένη ανακοίνωση (Poster), ταινία, δραματοποίηση, παιχνίδι… ή άλλος τρόπος παρουσίασης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος: Έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Έξοδα μετακίνησης και διαμονής: Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η ΕΕΠΦ να καλύψει τα έξοδα  μετακίνησης των εκπαιδευτικών και των μαθητών των σχολείων που θα βραβευτούν (1 εκπαιδευτικός, έως 2 μαθητές). Θα καλυφθούν έξοδα για μεταφορικά με αυτοκίνητο, τρένο, πλοίο, αλλά δεν θα καλυφθούν αεροπορικά εισιτήρια.

Πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΕΕΠΦ, στο Email: education@eepf.gr, τηλέφωνο: 210-3224944(εσωτερικό 113, κα Στεφανία Δρίτσα), FAX: 210-3225285, σημειώνοντας «Για την Εκδήλωση βράβευσης της 22 Οκτωβρίου».

Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συμπληρώστε την/τις επισυναπτόμενη/ες φόρμα/ες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΕΠΦ

ΑΙΤΗΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s