20ος Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.), τη “Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής” και το Δήμο Γαλατσίου, στο πλαίσιο εκπόνησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2016-2917 διοργανώνει τον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Δείτε ολόκληρη την Αφίσα με τους όρους του διαγωνισμού. Οι φωλιές πρέπει να αποσταλούν μέχρι 24 Μαίου 2017 στο 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου (Ταϋγέτου  60  &  Πασσώβ 8,  τ.κ 111 41,   Γαλάτσι, τηλ.:  210 2288340   &   210 2288341, Fax: 210 2288340, e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).

Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου  Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.

Σε  όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.

ΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν την δυνατότητα να αναρτηθούν σε δένδρα.
  • Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του κατασκευαστή και η  ημερομηνία  κατασκευής της.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b71

Μπορείτε εδώ να δείτε Φυσικές Φωλιές. Για κατασκευές μαθητών που συμμετείχαν σε παλιότερους διαγωνισμούς μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ. Για σχέδια φωλιών μπορείτε να δείτε εδώ ή να εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s