Πρόσκληση σε Σεμινάριο του ΚΠΕ Καρπενησίου 23,24,25/11/2018

39136598_10209246637523199_1750009176651726848_n

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, μέσω της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, συμμετέχει στη διοργάνωση τριήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου και τις Δ.Π.Ε. & Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Πειραιά και Εύβοιας, μέσω των Υπεύθυνων Π.Ε. ή Σ.Δ.. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 και έχει θέμα:

«Περιβαλλοντική εκπαίδευση στο φυσικό περιβάλλον».

Το σεμινάριο είναι Α΄ επιπέδου, απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς με μικρή ή ελάχιστη προηγούμενη εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και δίνει έμφαση στο βιωματικό μέρος που γίνεται στο φυσικό περιβάλλον της Ευρυτανίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην βιωματική μάθηση, ώστε να καταστούν ικανοί να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν περιβαλλοντικά προγράμματα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες και εργασίες πεδίου, θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Καρπενησίου.

Το ΚΠΕ Καρπενησίου θα καλύψει από το Τεχνικό του Δελτίο τη διαμονή σε ξενοδοχείο και ένα γεύμα για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.  Τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών θα επιβαρύνουν τους ίδιους. Ωστόσο θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδική μετακίνηση με λεωφορείο.

Από την ΔΠΕ Δυτικής Αττικής θα επιλεγούν 7 εκπαιδευτικοί με προτεραιότητα σε εκείνους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε προγράμματα Π.Ε.. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/oC2rUdZEmGw9aRUz2

έως την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s